Hoeveel verdient een masseur? Salaris masseur bruto netto

Je verkrijgt als masseur salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als masseur ongeveer bruto en netto? Dat zijn vragen welke wij willen beantwoorden op deze pagina. Wij bestuderen het salaris van een masseur en berekenen dat voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een masseur?

Een masseur verdient ongeveer tussen de € 1400 (laag) en € 2500 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als masseur een netto salaris verdient van tussen de €1316.17 (laag) en € 2103.33 (hoog) per maand uitgegaan van een vijf dagen durende werkweek van veertig uur.

Uurloon masseur

Het uurloon van een masseur is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 8.75 (laag) en € 15.63 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor de masseur tussen de € 8.44 (laag) en € 13.05 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er flink wat marge tussen het lage en hoge salaris van een masseur. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de cursussen die jij kan volgen, de werkgever die je kiest en het gebied waarin je aan het werk bent.

We hopen dat jij zo antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een masseur?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een masseur, of welk beroep dan ook, is altijd onderhandelbaar en hoe beter je past voor de bezigheid, hoe beter je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe masseur salaris verhogen?

In de meeste situaties heb je met het verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij eigenhandig praktisch geen gezag op hebt naast natuurlijk het doen van opleidingen en dat soort aangelegenheden. Wil jij als masseur een hoger salaris? Dan kun je ervoor besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als masseur?” kan je dan in principe voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan de slag gaat in principe in rekening brengen wat je wilt voor jouw diensten. Uiteraard moet je desondanks wel zorgen dat je iedere keer werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris masseur staat niet vast

De bedragen die we genoemd hebben in dit artikel zijn alleen een indicatie en kunnen (sterk) verschillen wanneer je werkelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat mogelijk is qua het salaris.

Het salaris van een masseur in opleiding kan toch behoorlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat we schreven op deze pagina. Voor een zelfstandige masseur met 40 jaar werkervaring of iemand die zelfstandig aan het werk is kan het veel hoger uitvallen. Hoe kundiger je bent in je werk, hoe hoger loon jij ook kan eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!