Hoeveel verdient een meubelmaker? Salaris meubelmaker bruto netto

Je beurt als meubelmaker salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als meubelmaker ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vragen die we willen verduidelijken in dit artikel. Wij bestuderen het salaris van een meubelmaker en rekenen dit voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een meubelmaker?

Een meubelmaker verdient plusminus tussen de € 1500 (laag) en € 2100 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als meubelmaker een netto salaris verdient van tussen de €1407.92 (laag) en € 1865.17 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van 40 uren.

Uurloon meubelmaker

Het uurloon van een meubelmaker is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 9.38 (laag) en € 13.13 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor de meubelmaker tussen de € 8.44 (laag) en € 11.27 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er flink wat marge tussen het lage en hoge salaris van een meubelmaker. Dit heeft onder andere te maken met de opleiding die je kunt genieten, het bedrijf dat je kiest en de landstreek waarin je aan de bak gaat.

We hopen dat je zo antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een meubelmaker?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een meubelmaker, of welk beroep dan ook, is altijd te onderhandelen en des te beter jij past voor een klus, hoe groter je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe meubelmaker salaris verhogen?

In veel gevallen heb jij met wat betreft loon te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij zelf weinig gezag op hebt naast natuurlijk het afronden van educatie en dat soort aangelegenheden. Wil jij als meubelmaker een hoger salaris? Dan kun je tot slot kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als meubelmaker?” kan jij dan in feite voor jezelf besluiten. Je kunt als je voor jezelf aan de slag gaat in principe vragen hoeveel je wilt voor je werk. Natuurlijk moet je hiermee wel zeker weten dat je voortdurend werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris meubelmaker staat niet vast

De bedragen die we schreven op deze pagina zijn slechts een indicatie en kunnen (behoorlijk) verschillen als je feitelijk aan het zoeken naar een baan bent. We hopen je in ieder geval een indruk te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een meubelmaker in opleiding kan overigens aanzienlijk lager zijn dan het laagste loon dat wij noemden op deze pagina. Voor een ondernemende meubelmaker met 30 jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan aan de slag is kan het aanzienlijk hoger uitvallen. Hoe professioneler je bent in je werk, hoe hoger loon jij ook kan eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.