Hoeveel verdient een milieutechnisch ingenieur? Salaris milieutechnisch ingenieur bruto netto

Je krijgt als milieutechnisch ingenieur salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als milieutechnisch ingenieur ongeveer bruto en netto? Dit zijn vragen welke we willen verduidelijken op deze pagina. We bestuderen het salaris van een milieutechnisch ingenieur en berekenen dat voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een milieutechnisch ingenieur?

Een milieutechnisch ingenieur verdient plusminus tussen de € 2280 (laag) en € 3470 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als milieutechnisch ingenieur een netto salaris verdient van tussen de €1972.42 (laag) en € 2637.42 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van 40 uur.

Uurloon milieutechnisch ingenieur

Het uurloon van een milieutechnisch ingenieur is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 14.25 (laag) en € 21.69 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor een milieutechnisch ingenieur tussen de € 11.86 (laag) en € 16.2 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er flink wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een milieutechnisch ingenieur. Dit heeft onder andere te maken met de opleiding die jij kan genieten, het bedrijf dat je kiest en de regio waar je aan het werk gaat.

Wij hopen dat jij hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een milieutechnisch ingenieur?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een milieutechnisch ingenieur, of welk beroep dan ook, is meestal onderhandelbaar en des te beter je geschikt bent voor een baan, hoe beter je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe milieutechnisch ingenieur salaris verhogen?

In sommige situaties heb je met voor verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar je persoonlijk weinig invloed op hebt behalve natuurlijk het volgen van educatie en dat soort aangelegenheden. Wil je als milieutechnisch ingenieur een hoger salaris? Dan kun je daarnaast kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als milieutechnisch ingenieur?” kan jij dan in principe voor jezelf invullen. Je kunt als je voor jezelf aan het werk gaat zo ongeveer vragen hoeveel je wilt voor jouw werk. Uiteraard moet je desondanks wel zorgen dat je altijd werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris milieutechnisch ingenieur staat niet vast

De bedragen die we noemden op deze pagina zijn slechts een schatting en kunnen (flink) verschillen als je daadwerkelijk aan aan het onderhandelen bent. Wij hopen je in ieder geval een indruk te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een milieutechnisch ingenieur in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat wij schreven in dit artikel. Voor een ondernemende milieutechnisch ingenieur met 40 jaar werkervaring of iemand die alleen aan het werk is kan het veel hoger uitkomen. Hoe kundiger je bent in je carrière, hoe hoger salaris jij ook kan afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!