Hoeveel verdient een neurochirurg? Salaris neurochirurg bruto netto

Je ontvangt als neurochirurg salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als neurochirurg ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vragen die we willen verduidelijken in dit artikel. We bestuderen het salaris van een neurochirurg en berekenen dat voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een neurochirurg?

Een neurochirurg verdient bij benadering tussen de € 6000 (laag) en € 11000 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als neurochirurg een netto salaris verdient van tussen de €3907.58 (laag) en € 6263.07 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van veertig uren.

Uurloon neurochirurg

Het uurloon van een neurochirurg is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 37.5 (laag) en € 68.75 (hoog) bruto. Dit komt uit op een netto uurloon voor een neurochirurg tussen de € 24.02 (laag) en € 38.91 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er flink veel verschil tussen het lage en hoge salaris van een neurochirurg. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de cursussen die je kan genieten, de werkgever die je kiest en de landstreek waar je aan de bak bent.

Wij hopen dat je hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een neurochirurg?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een neurochirurg, of wat voor beroep dan ook, is vaak onderhandelbaar en hoe beter je geschikt bent voor de bezigheid, hoe beter je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe neurochirurg salaris verhogen?

In de meeste gevallen heb jij met het verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar je in eigen persoon niet zoveel invloed op hebt behalve natuurlijk het doen van educatie en dat soort dingen. Wil je als neurochirurg een hoger salaris? Dan kun je bovendien kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als neurochirurg?” kan je dan in beginsel voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan het werk gaat namelijk in rekening brengen wat je wilt voor je diensten. Uiteraard moet je desondanks wel zorgen dat je op ieder moment klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris neurochirurg staat niet vast

De bedragen die we genoemd hebben in dit artikel zijn alleen een indicatie en kunnen (sterk) verschillen als je feitelijk aan aan het onderhandelen bent. Wij hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat mogelijk is qua het loon.

Het salaris van een neurochirurg in opleiding kan toch behoorlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat we noemden op deze pagina. Voor een ondernemende neurochirurg met dertig jaar ervaring of iemand die alleen aan aan de slag is kan het aanzienlijk hoger uitvallen. Hoe kundiger jij bent in je carrière, hoe hoger loon jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.