Hoeveel verdient een neurofeedbackpsycholoog? Salaris neurofeedbackpsycholoog bruto netto

Je beurt als neurofeedbackpsycholoog salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als neurofeedbackpsycholoog ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vragen welke wij willen verduidelijken in dit artikel. We bestuderen het salaris van een neurofeedbackpsycholoog en rekenen dit voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een neurofeedbackpsycholoog?

Een neurofeedbackpsycholoog verdient plusminus tussen de € 3250 (laag) en € 5420 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als neurofeedbackpsycholoog een netto salaris verdient van tussen de €2525.58 (laag) en € 3631.08 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van veertig uur.

Uurloon neurofeedbackpsycholoog

Het uurloon van een neurofeedbackpsycholoog is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 20.31 (laag) en € 33.88 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor de neurofeedbackpsycholoog tussen de € 15.18 (laag) en € 22.24 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er flink veel discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een neurofeedbackpsycholoog. Dit heeft onder andere te maken met de opleidingen die jij kan volgen, de werkgever die je kiest en het gebied waarin je aan de bak bent.

Wij hopen dat je hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een neurofeedbackpsycholoog?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een neurofeedbackpsycholoog, of wat voor werk dan ook, is meestal te onderhandelen en des te beter jij geschikt bent voor een baan, hoe hoger je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe neurofeedbackpsycholoog salaris verhogen?

In de meeste situaties heb jij met wat betreft loon te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij persoonlijk praktisch geen gezag op hebt naast natuurlijk het doen van educatie en dat soort dingen. Wil jij als neurofeedbackpsycholoog een hoger salaris? Dan kun je ervoor kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als neurofeedbackpsycholoog?” kan je dan in principe voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf aan het werk gaat in principe in rekening brengen wat je wilt voor je diensten. Natuurlijk moet je hiermee wel zorgen dat je op ieder moment klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris neurofeedbackpsycholoog staat niet vast

De bedragen die we noemen op deze pagina zijn slechts een schatting en kunnen (sterk) verschillen zodra je feitelijk aan het solliciteren bent. Wij hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een neurofeedbackpsycholoog in opleiding kan overigens aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste salaris dat wij schreven op deze pagina. Voor een ondernemende neurofeedbackpsycholoog met veertig jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan het werk is kan het vele malen hoger zijn. Hoe professioneler jij bent in jou werk, hoe hoger salaris jij ook kan afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.