Hoeveel verdient een office manager? Salaris office manager bruto netto

Je verkrijgt als office manager salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als office manager ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vraagstukken welke we willen beantwoorden in dit artikel. We behandelen het salaris van een office manager en berekenen dat voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een office manager?

Een office manager verdient plusminus tussen de € 2500 (laag) en € 4200 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als office manager een netto salaris verdient van tussen de €2103.33 (laag) en € 3009.67 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van veertig uren.

Uurloon office manager

Het uurloon van een office manager is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 15.63 (laag) en € 26.25 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor de office manager tussen de € 13.05 (laag) en € 18.24 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er behoorlijk veel verschil tussen het lage en hoge salaris van een office manager. Dit heeft onder andere te maken met de studies die je kan genieten, de werkgever die je kiest en de regio waar je aan de bak bent.

We hopen dat je zo antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een office manager?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een office manager, of welk beroep dan ook, is vaak onderhandelbaar en hoe beter jij geschikt bent voor een bezigheid, hoe groter je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe office manager salaris verhogen?

In veel situaties heb je met voor salaris te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar jij in eigen persoon weinig gezag op hebt naast uiteraard het doen van educatie en dat soort zaken. Wil je als office manager een hoger salaris? Dan kun je ervoor besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als office manager?” kun jij dan in feite voor jezelf beantwoorden. Je kan als je voor jezelf werkt zo ongeveer in rekening brengen hoeveel je wilt voor jouw diensten. Uiteraard moet je hiermee wel zeker weten dat je iedere keer werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris office manager staat niet vast

De bedragen die we noemden in dit artikel zijn enkel een indicatie en kunnen (sterk) verschillen als je feitelijk aan het zoeken naar een baan bent. We hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt wat betreft het loon.

Het salaris van een office manager in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager zijn dan het laagste salaris dat we noemden in deze blog. Voor een ondernemende office manager met dertig jaar werkervaring of iemand die zelfstandig aan het werk is kan het vele malen hoger uitkomen. Hoe beter jij bent in jou werk, hoe hoger salaris jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!