Hoeveel verdient een orthopedisch chirurg? Salaris orthopedisch chirurg bruto netto

Je beurt als orthopedisch chirurg salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als orthopedisch chirurg ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vraagstukken welke we willen beantwoorden in dit artikel. We behandelen het salaris van een orthopedisch chirurg en rekenen dat voor je om naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een orthopedisch chirurg?

Een orthopedisch chirurg verdient ongeveer tussen de € 6000 (laag) en € 11000 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als orthopedisch chirurg een netto salaris verdient van tussen de €3907.58 (laag) en € 6263.07 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van veertig uren.

Uurloon orthopedisch chirurg

Het uurloon van een orthopedisch chirurg is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 37.5 (laag) en € 68.75 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor de orthopedisch chirurg tussen de € 24.02 (laag) en € 38.91 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er aardig wat discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een orthopedisch chirurg. Dit heeft onder andere te maken met de opleidingen die jij kan genieten, het bedrijf dat je kiest en de landstreek waar je aan het werk bent.

We hopen dat jij hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een orthopedisch chirurg?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een orthopedisch chirurg, of wat voor beroep dan ook, is vaak onderhandelbaar en des te beter je geschikt bent voor de bezigheid, hoe hoger je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe orthopedisch chirurg salaris verhogen?

In veel situaties heb jij met voor verdiensten te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar jij persoonlijk weinig invloed op hebt naast natuurlijk het afronden van educatie en dat soort dingen. Wil je als orthopedisch chirurg een hoger salaris? Dan kun je bovendien kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als orthopedisch chirurg?” kan je dan in feite voor jezelf invullen. Je kan als je voor jezelf aan de bak gaat namelijk in rekening brengen wat je wilt voor je werk. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je altijd werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris orthopedisch chirurg staat niet vast

De bedragen die wij genoemd hebben in dit artikel zijn alleen een inschatting en kunnen (flink) afwijken wanneer je werkelijk aan aan het onderhandelen bent. We hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt wat betreft het loon.

Het salaris van een orthopedisch chirurg in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager zijn dan het laagste bedrag dat wij noemden op deze pagina. Voor een ondernemende orthopedisch chirurg met 40 jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan het werk is kan het aanzienlijk hoger uitkomen. Hoe professioneler jij bent in jou carrière, hoe meer salaris jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!