Hoeveel verdient een persoonsbeveiliger? Salaris persoonsbeveiliger bruto netto

Je krijgt als persoonsbeveiliger salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als persoonsbeveiliger ongeveer bruto en netto? Dit zijn vragen welke wij willen beantwoorden in dit artikel. We bestuderen het salaris van een persoonsbeveiliger en berekenen dit voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een persoonsbeveiliger?

Een persoonsbeveiliger verdient gemiddeld tussen de € 1399 (laag) en € 3347 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als persoonsbeveiliger een netto salaris verdient van tussen de €1315.58 (laag) en € 2576.17 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een werkweek van 40 uren.

Uurloon persoonsbeveiliger

Het uurloon van een persoonsbeveiliger is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 8.74 (laag) en € 20.92 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een persoonsbeveiliger tussen de € 8.44 (laag) en € 15.69 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er aardig wat discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een persoonsbeveiliger. Dit heeft onder andere te maken met de opleidingen die jij kan genieten, het bedrijf dat je kiest en de regio waarin je aan het werk bent.

Wij hopen dat je zo antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een persoonsbeveiliger?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een persoonsbeveiliger, of wat voor werk dan ook, is regelmatig te onderhandelen en hoe beter je geschikt bent voor een bezigheid, hoe beter je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe persoonsbeveiliger salaris verhogen?

In veel situaties heb je met wat betreft verdiensten te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar jij zelf weinig invloed op hebt naast uiteraard het afronden van educatie en dat soort aangelegenheden. Wil jij als persoonsbeveiliger een hoger salaris? Dan kun je ervoor kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als persoonsbeveiliger?” kan jij dan in feite voor jezelf invullen. Je kan als je voor jezelf aan het werk gaat zo ongeveer vragen wat je wilt voor jouw diensten. Uiteraard moet je hiermee wel zorgen dat je iedere keer klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris persoonsbeveiliger staat niet vast

De bedragen die we noemen op deze pagina zijn alleen een inschatting en kunnen (sterk) verschillen wanneer je feitelijk aan aan het onderhandelen bent. Wij hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat mogelijk is qua het salaris.

Het salaris van een persoonsbeveiliger in opleiding kan overigens behoorlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat we noemden in dit artikel. Voor een ondernemende persoonsbeveiliger met 30 jaar ervaring of iemand die voor zichzelf aan de bak is kan het vele malen hoger zijn. Hoe kundiger je bent in je carrière, hoe meer loon jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.