Hoeveel verdient een politieagent te paard? Salaris politieagent te paard bruto netto

Je ontvangt als politieagent te paard salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als politieagent te paard ongeveer bruto en netto? Dat zijn vragen die wij willen beantwoorden in dit artikel. We behandelen het salaris van een politieagent te paard en rekenen dit voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een politieagent te paard?

Een politieagent te paard verdient bij benadering tussen de € 1850 (laag) en € 2900 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als politieagent te paard een netto salaris verdient van tussen de €1715.25 (laag) en € 2341.5 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van 40 uur.

Uurloon politieagent te paard

Het uurloon van een politieagent te paard is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 11.56 (laag) en € 18.13 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor de politieagent te paard tussen de € 10.67 (laag) en € 14.17 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er behoorlijk wat marge tussen het lage en hoge salaris van een politieagent te paard. Dit heeft o.a. te maken met de opleidingen die jij kan volgen, het bedrijf dat je kiest en de regio waar je aan het werk gaat.

Wij hopen dat je hiermee antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een politieagent te paard?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een politieagent te paard, of wat voor werk dan ook, is regelmatig onderhandelbaar en des te beter jij geschikt bent voor de bezigheid, hoe hoger je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe politieagent te paard salaris verhogen?

In de meeste gevallen heb je met wat betreft verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar je in eigen persoon niet zoveel gezag op hebt naast uiteraard het doen van educatie en dat soort aangelegenheden. Wil je als politieagent te paard een hoger salaris? Dan kun je daarnaast besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als politieagent te paard?” kun je dan in principe voor jezelf invullen. Je kunt als je voor jezelf aan het werk gaat zo ongeveer in rekening brengen wat je wilt voor jouw werk. Natuurlijk moet je desondanks wel zorgen dat je iedere keer werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris politieagent te paard staat niet vast

De bedragen die we noemen in dit artikel zijn slechts een indicatie en kunnen (flink) verschillen wanneer je daadwerkelijk aan het solliciteren bent. We hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een politieagent te paard in opleiding kan toch aanzienlijk lager zijn dan het laagste bedrag dat wij noemden in dit artikel. Voor een zelfstandige politieagent te paard met veertig jaar werkervaring of iemand die zelfstandig aan aan de slag is kan het veel hoger uitvallen. Hoe professioneler je bent in jou werk, hoe meer salaris jij ook kan eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.