Hoeveel verdient een postkamermedewerker? Salaris postkamermedewerker bruto netto

Je krijgt als postkamermedewerker salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als postkamermedewerker ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vragen welke we willen verduidelijken op deze pagina. We bestuderen het salaris van een postkamermedewerker en berekenen dat voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een postkamermedewerker?

Een postkamermedewerker verdient gemiddeld tussen de € 1000 (laag) en € 1500 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als postkamermedewerker een netto salaris verdient van tussen de €949.5 (laag) en € 1407.92 (hoog) per maand uitgaande van een vijf dagen durende werkweek van veertig uur.

Uurloon postkamermedewerker

Het uurloon van een postkamermedewerker is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 6.25 (laag) en € 9.38 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een postkamermedewerker tussen de € 5.69 (laag) en € 8.44 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er behoorlijk veel discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een postkamermedewerker. Dit heeft onder andere te maken met de studies die je kan volgen, de werkgever die je kiest en het gebied waarin je aan de bak gaat.

Wij hopen dat jij zo antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een postkamermedewerker?”. Valt het je mee of tegen? Het loon van een postkamermedewerker, of welk beroep dan ook, is regelmatig onderhandelbaar en des te beter jij past voor de klus, hoe beter je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe postkamermedewerker salaris verhogen?

In praktisch alle situaties heb jij met wat betreft salaris te maken met een CAO. Je valt in schalen waar je in eigen persoon weinig gezag op hebt naast uiteraard het afronden van onderwijs en dat soort aangelegenheden. Wil jij als postkamermedewerker een hoger salaris? Dan kun je daarnaast besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als postkamermedewerker?” kan jij dan in beginsel voor jezelf beantwoorden. Je kan als je voor jezelf aan het werk gaat in principe in rekening brengen wat je wilt voor je diensten. Uiteraard moet je desondanks wel zeker weten dat je op ieder moment klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris postkamermedewerker staat niet vast

De bedragen die wij noemden op deze pagina zijn alleen een schatting en kunnen (sterk) verschillen zodra je werkelijk aan aan het onderhandelen bent. We hopen je in ieder geval een indruk te geven van wat mogelijk is qua het salaris.

Het salaris van een postkamermedewerker in opleiding kan toch behoorlijk lager zijn dan het laagste salaris dat wij noemden in dit artikel. Voor een ondernemende postkamermedewerker met 40 jaar werkervaring of iemand die zelfstandig aan de bak is kan het vele malen hoger zijn. Hoe professioneler jij bent in je werk, hoe meer salaris jij ook kunt eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!