Hoeveel verdient een projectmanager finance? Salaris projectmanager finance bruto netto

Je verkrijgt als projectmanager finance salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als projectmanager finance ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vraagstukken die we willen verduidelijken op deze pagina. We kijken naar het salaris van een projectmanager finance en rekenen dat voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een projectmanager finance?

Een projectmanager finance verdient ongeveer tussen de € 3500 (laag) en € 6000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als projectmanager finance een netto salaris verdient van tussen de €2654.08 (laag) en € 3907.58 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van 40 uren.

Uurloon projectmanager finance

Het uurloon van een projectmanager finance is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 21.88 (laag) en € 37.5 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een projectmanager finance tussen de € 16.2 (laag) en € 24.02 (hoog). 

Zoals je ziet zit er behoorlijk veel marge tussen het lage en hoge salaris van een projectmanager finance. Dit heeft onder andere te maken met de opleiding die je kunt volgen, het bedrijf dat je kiest en de regio waar je aan het werk bent.

We hopen dat jij zo antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een projectmanager finance?”. Valt het je mee of tegen? Het loon van een projectmanager finance, of wat voor werk dan ook, is altijd onderhandelbaar en des te beter jij geschikt bent voor een klus, hoe beter je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe projectmanager finance salaris verhogen?

In de meeste gevallen heb jij met het verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij eigenhandig praktisch geen gezag op hebt naast natuurlijk het afronden van opleidingen en dat soort aangelegenheden. Wil jij als projectmanager finance een hoger salaris? Dan kun je tot slot besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als projectmanager finance?” kun jij dan in principe voor jezelf beantwoorden. Je kan als je voor jezelf aan het werk gaat namelijk vragen wat je wilt voor je werk. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je voortdurend werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris projectmanager finance staat niet vast

De bedragen die wij schreven in dit artikel zijn alleen een schatting en kunnen (flink) afwijken wanneer je werkelijk aan het solliciteren bent. We hopen je in ieder geval een indruk te geven van wat mogelijk is qua het loon.

Het salaris van een projectmanager finance in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager zijn dan het laagste bedrag dat we noemden op deze pagina. Voor een ondernemende projectmanager finance met 40 jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan de bak is kan het veel hoger uitvallen. Hoe beter je bent in je werk, hoe hoger salaris jij ook kunt afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!