Hoeveel verdient een projectmanager maritiem? Salaris projectmanager maritiem bruto netto

Je verkrijgt als projectmanager maritiem salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als projectmanager maritiem ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vragen die wij willen beantwoorden op deze pagina. Wij kijken naar het salaris van een projectmanager maritiem en berekenen dit voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een projectmanager maritiem?

Een projectmanager maritiem verdient gemiddeld tussen de € 3500 (laag) en € 6000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als projectmanager maritiem een netto salaris verdient van tussen de €2654.08 (laag) en € 3907.58 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een werkweek van veertig uren.

Uurloon projectmanager maritiem

Het uurloon van een projectmanager maritiem is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 21.88 (laag) en € 37.5 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor een projectmanager maritiem tussen de € 16.2 (laag) en € 24.02 (hoog). 

Zoals je ziet zit er behoorlijk veel verschil tussen het lage en hoge salaris van een projectmanager maritiem. Dit heeft o.a. te maken met de opleiding die je kunt volgen, het bedrijf dat je kiest en het gebied waarin je aan de bak gaat.

Wij hopen dat jij zo antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een projectmanager maritiem?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een projectmanager maritiem, of wat voor werk dan ook, is vaak te onderhandelen en des te beter jij past voor de klus, hoe beter je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe projectmanager maritiem salaris verhogen?

In veel situaties heb je met het loon te maken met een CAO. Je valt in schalen waar je zelf praktisch geen invloed op hebt behalve natuurlijk het afronden van onderwijs en dat soort dingen. Wil je als projectmanager maritiem een hoger salaris? Dan kun je daarnaast besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als projectmanager maritiem?” kan jij dan in beginsel voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf aan de slag gaat namelijk in rekening brengen wat je wilt voor je werk. Natuurlijk moet je hiermee wel zeker weten dat je voortdurend klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris projectmanager maritiem staat niet vast

De bedragen die wij noemen in dit artikel zijn slechts een indicatie en kunnen (behoorlijk) verschillen wanneer je werkelijk aan het zoeken naar een baan bent. We hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een projectmanager maritiem in opleiding kan overigens aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat we schreven in deze blog. Voor een ondernemende projectmanager maritiem met 30 jaar werkervaring of iemand die voor zichzelf aan het werk is kan het aanzienlijk hoger uitvallen. Hoe professioneler jij bent in jou carrière, hoe meer salaris jij ook kan vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!