Hoeveel verdient een projectmanager recruitment? Salaris projectmanager recruitment bruto netto

Je beurt als projectmanager recruitment salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als projectmanager recruitment ongeveer bruto en netto? Dit zijn vragen die wij willen verduidelijken in dit artikel. We behandelen het salaris van een projectmanager recruitment en rekenen dat voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een projectmanager recruitment?

Een projectmanager recruitment verdient plusminus tussen de € 3500 (laag) en € 6000 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als projectmanager recruitment een netto salaris verdient van tussen de €2654.08 (laag) en € 3907.58 (hoog) per maand uitgaande van een vijf dagen durende werkweek van veertig uur.

Uurloon projectmanager recruitment

Het uurloon van een projectmanager recruitment is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 21.88 (laag) en € 37.5 (hoog) bruto. Dit komt uit op een netto uurloon voor een projectmanager recruitment tussen de € 16.2 (laag) en € 24.02 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er flink veel discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een projectmanager recruitment. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de opleiding die je kan genieten, het bedrijf dat je kiest en de landstreek waar je aan de bak bent.

Wij hopen dat jij zo antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een projectmanager recruitment?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een projectmanager recruitment, of wat voor beroep dan ook, is meestal te onderhandelen en hoe beter jij past voor een bezigheid, hoe groter je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe projectmanager recruitment salaris verhogen?

In praktisch alle situaties heb jij met het loon te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar jij eigenhandig weinig gezag op hebt behalve uiteraard het doen van onderwijs en dat soort zaken. Wil je als projectmanager recruitment een hoger salaris? Dan kun je tot slot besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als projectmanager recruitment?” kan jij dan in feite voor jezelf invullen. Je kunt als je voor jezelf werkt zo ongeveer vragen hoeveel je wilt voor je diensten. Natuurlijk moet je hiermee wel zorgen dat je altijd klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris projectmanager recruitment staat niet vast

De bedragen die we schreven op deze pagina zijn alleen een indicatie en kunnen (behoorlijk) afwijken wanneer je werkelijk aan aan het onderhandelen bent. We hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het loon.

Het salaris van een projectmanager recruitment in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste salaris dat we noemden in deze blog. Voor een zelfstandige projectmanager recruitment met 30 jaar ervaring of iemand die voor zichzelf aan de bak is kan het vele malen hoger zijn. Hoe kundiger je bent in je carrière, hoe hoger loon jij ook kunt afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.