Hoeveel verdient een projectmanager sales? Salaris projectmanager sales bruto netto

Je beurt als projectmanager sales salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als projectmanager sales ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vraagstukken welke wij willen verduidelijken in dit artikel. We behandelen het salaris van een projectmanager sales en berekenen dat voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een projectmanager sales?

Een projectmanager sales verdient gemiddeld tussen de € 3500 (laag) en € 6000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als projectmanager sales een netto salaris verdient van tussen de €2654.08 (laag) en € 3907.58 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van veertig uren.

Uurloon projectmanager sales

Het uurloon van een projectmanager sales is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 21.88 (laag) en € 37.5 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor een projectmanager sales tussen de € 16.2 (laag) en € 24.02 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er behoorlijk wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een projectmanager sales. Dit heeft onder andere te maken met de cursussen die je kunt volgen, het bedrijf dat je kiest en de landstreek waar je aan de bak gaat.

Wij hopen dat jij zo antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een projectmanager sales?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een projectmanager sales, of wat voor beroep dan ook, is vaak te onderhandelen en des te beter je past voor een baan, hoe groter je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe projectmanager sales salaris verhogen?

In sommige gevallen heb jij met wat betreft salaris te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar je zelf weinig invloed op hebt behalve uiteraard het afronden van educatie en dat soort zaken. Wil jij als projectmanager sales een hoger salaris? Dan kun je ervoor kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als projectmanager sales?” kan je dan in feite voor jezelf invullen. Je kunt als je voor jezelf aan de bak gaat in principe vragen wat je wilt voor jouw diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je op ieder moment werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier goed mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris projectmanager sales staat niet vast

De bedragen die we genoemd hebben in dit artikel zijn enkel een inschatting en kunnen (flink) afwijken zodra je feitelijk aan het zoeken naar een baan bent. We hopen je in ieder geval een indruk te geven van wat mogelijk is qua het salaris.

Het salaris van een projectmanager sales in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager zijn dan het laagste loon dat wij schreven in deze blog. Voor een zelfstandige projectmanager sales met dertig jaar werkervaring of iemand die voor zichzelf aan de bak is kan het vele malen hoger zijn. Hoe kundiger je bent in jou werk, hoe hoger salaris jij ook kan eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.