Hoeveel verdient een saxofoonleraar? Salaris saxofoonleraar bruto netto

Je ontvangt als saxofoonleraar salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als saxofoonleraar ongeveer bruto en netto? Dat zijn vragen die wij willen verduidelijken op deze pagina. We kijken naar het salaris van een saxofoonleraar en berekenen dit voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een saxofoonleraar?

Een saxofoonleraar verdient plusminus tussen de € 1000 (laag) en € 4000 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als saxofoonleraar een netto salaris verdient van tussen de €949.5 (laag) en € 2908.92 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een werkweek van veertig uur.

Uurloon saxofoonleraar

Het uurloon van een saxofoonleraar is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 6.25 (laag) en € 25 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor de saxofoonleraar tussen de € 5.69 (laag) en € 17.73 (hoog). 

Zoals je ziet zit er flink veel discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een saxofoonleraar. Dit heeft onder andere te maken met de opleiding die je kan volgen, het bedrijf dat je kiest en de regio waar je aan het werk gaat.

We hopen dat jij zo antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een saxofoonleraar?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een saxofoonleraar, of wat voor beroep dan ook, is altijd onderhandelbaar en hoe beter je geschikt bent voor een klus, hoe hoger je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe saxofoonleraar salaris verhogen?

In de meeste situaties heb jij met wat betreft verdiensten te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar je in eigen persoon niet zoveel gezag op hebt naast uiteraard het doen van opleidingen en dat soort dingen. Wil je als saxofoonleraar een hoger salaris? Dan kun je daarnaast besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als saxofoonleraar?” kun je dan in beginsel voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf werkt zo ongeveer in rekening brengen hoeveel je wilt voor jouw werk. Uiteraard moet je hiermee wel zorgen dat je altijd werk hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris saxofoonleraar staat niet vast

De bedragen die we genoemd hebben op deze pagina zijn alleen een schatting en kunnen (flink) afwijken wanneer je werkelijk aan het zoeken naar een baan bent. We hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een saxofoonleraar in opleiding kan toch aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste salaris dat we schreven op deze pagina. Voor een zelfstandige saxofoonleraar met dertig jaar werkervaring of iemand die voor zichzelf aan het werk is kan het aanzienlijk hoger uitvallen. Hoe kundiger jij bent in jou carrière, hoe hoger loon jij ook kan eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.