Hoeveel verdient een schoonheidsspecialist? Salaris schoonheidsspecialist bruto netto

Je beurt als schoonheidsspecialist salaris, dat is logisch. Maar hoeveel verdien je als schoonheidsspecialist ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vragen die wij willen beantwoorden op deze pagina. Wij bestuderen het salaris van een schoonheidsspecialist en rekenen dit voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een schoonheidsspecialist?

Een schoonheidsspecialist verdient bij benadering tussen de € 1370 (laag) en € 2200 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als schoonheidsspecialist een netto salaris verdient van tussen de €1288.75 (laag) en € 1925.17 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een werkweek van veertig uren.

Uurloon schoonheidsspecialist

Het uurloon van een schoonheidsspecialist is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 8.56 (laag) en € 13.75 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een schoonheidsspecialist tussen de € 8.44 (laag) en € 11.86 (hoog). 

Zoals je ziet zit er behoorlijk veel verschil tussen het lage en hoge salaris van een schoonheidsspecialist. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de opleiding die je kan genieten, het bedrijf dat je kiest en de regio waar je aan de bak bent.

Wij hopen dat jij zo antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een schoonheidsspecialist?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een schoonheidsspecialist, of welk beroep dan ook, is altijd te onderhandelen en hoe beter jij past voor de klus, hoe beter je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe schoonheidsspecialist salaris verhogen?

In sommige gevallen heb jij met wat betreft loon te maken met een CAO. Je valt in schalen waar jij persoonlijk weinig gezag op hebt behalve uiteraard het afronden van onderwijs en dat soort dingen. Wil je als schoonheidsspecialist een hoger salaris? Dan kun je ervoor kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als schoonheidsspecialist?” kan je dan in principe voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf werkt namelijk vragen wat je wilt voor jouw diensten. Uiteraard moet je desondanks wel zorgen dat je voortdurend werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris schoonheidsspecialist staat niet vast

De bedragen die we noemden op deze pagina zijn slechts een inschatting en kunnen (behoorlijk) afwijken zodra je daadwerkelijk aan aan het onderhandelen bent. We hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het salaris.

Het salaris van een schoonheidsspecialist in opleiding kan bijvoorbeeld behoorlijk lager uitvallen dan het laagste salaris dat we noemden in dit artikel. Voor een zelfstandige schoonheidsspecialist met dertig jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan het werk is kan het aanzienlijk hoger uitkomen. Hoe beter je bent in jou carrière, hoe hoger loon jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!