Hoeveel verdient een sectordirecteur/locatiedirecteur? Salaris sectordirecteur/locatiedirecteur bruto netto

Je krijgt als sectordirecteur/locatiedirecteur salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als sectordirecteur/locatiedirecteur ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vraagstukken welke wij willen verduidelijken in dit artikel. We behandelen het salaris van een sectordirecteur/locatiedirecteur en rekenen dat voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een sectordirecteur/locatiedirecteur?

Een sectordirecteur/locatiedirecteur verdient ongeveer tussen de € 3744 (laag) en € 5744 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als sectordirecteur/locatiedirecteur een netto salaris verdient van tussen de €2776.67 (laag) en € 3793.92 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van 40 uur.

Uurloon sectordirecteur/locatiedirecteur

Het uurloon van een sectordirecteur/locatiedirecteur is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 23.4 (laag) en € 35.9 (hoog) bruto. Dit komt uit op een netto uurloon voor een sectordirecteur/locatiedirecteur tussen de € 16.71 (laag) en € 23.13 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er flink veel discrepantie tussen het lage en hoge salaris van een sectordirecteur/locatiedirecteur. Dit heeft met name te maken met de cursussen die jij kan volgen, het bedrijf dat je kiest en het gebied waar je aan het werk gaat.

Wij hopen dat jij zo antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een sectordirecteur/locatiedirecteur?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een sectordirecteur/locatiedirecteur, of welk beroep dan ook, is meestal te onderhandelen en hoe beter jij past voor een klus, hoe hoger je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe sectordirecteur/locatiedirecteur salaris verhogen?

In praktisch alle situaties heb je met wat betreft verdiensten te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij zelf niet zoveel invloed op hebt behalve uiteraard het volgen van opleidingen en dat soort dingen. Wil jij als sectordirecteur/locatiedirecteur een hoger salaris? Dan kun je ervoor besluiten om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als sectordirecteur/locatiedirecteur?” kun jij dan in beginsel voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf aan het werk gaat namelijk in rekening brengen hoeveel je wilt voor je werk. Uiteraard moet je desondanks wel zeker weten dat je iedere keer klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris sectordirecteur/locatiedirecteur staat niet vast

De bedragen die we noemden in dit artikel zijn slechts een indicatie en kunnen (behoorlijk) afwijken zodra je werkelijk aan het solliciteren bent. We hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een sectordirecteur/locatiedirecteur in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager zijn dan het laagste loon dat wij noemden op deze pagina. Voor een ondernemende sectordirecteur/locatiedirecteur met 40 jaar ervaring of iemand die alleen aan het werk is kan het vele malen hoger uitvallen. Hoe kundiger jij bent in jou carrière, hoe hoger loon jij ook kan afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.