Hoeveel verdient een senior fiscalist? Salaris senior fiscalist bruto netto

Je beurt als senior fiscalist salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als senior fiscalist ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vraagstukken die wij willen beantwoorden op deze pagina. We behandelen het salaris van een senior fiscalist en rekenen dat voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een senior fiscalist?

Een senior fiscalist verdient plusminus tussen de € 3000 (laag) en € 10000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als senior fiscalist een netto salaris verdient van tussen de €2399.33 (laag) en € 5758.07 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van veertig uur.

Uurloon senior fiscalist

Het uurloon van een senior fiscalist is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 18.75 (laag) en € 62.5 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor de senior fiscalist tussen de € 14.68 (laag) en € 35.88 (hoog). 

Zoals je ziet zit er flink wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een senior fiscalist. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de opleiding die jij kan volgen, het bedrijf dat je kiest en het gebied waarin je aan de bak bent.

Wij hopen dat je hiermee antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een senior fiscalist?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een senior fiscalist, of wat voor werk dan ook, is meestal onderhandelbaar en des te beter jij past voor een klus, hoe beter je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe senior fiscalist salaris verhogen?

In praktisch alle situaties heb je met het verdiensten te maken met een CAO. Je valt in schalen waar je persoonlijk niet zoveel gezag op hebt behalve uiteraard het volgen van educatie en dat soort zaken. Wil jij als senior fiscalist een hoger salaris? Dan kun je bovendien kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als senior fiscalist?” kun jij dan in principe voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf aan het werk gaat in principe vragen hoeveel je wilt voor jouw werk. Uiteraard moet je hiermee wel zeker weten dat je altijd klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je daar perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris senior fiscalist staat niet vast

De bedragen die we noemden op deze pagina zijn enkel een inschatting en kunnen (flink) verschillen wanneer je werkelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt wat betreft het loon.

Het salaris van een senior fiscalist in opleiding kan overigens behoorlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat wij noemden in dit artikel. Voor een ondernemende senior fiscalist met 40 jaar werkervaring of iemand die voor zichzelf aan het werk is kan het vele malen hoger uitkomen. Hoe beter jij bent in je werk, hoe meer loon jij ook kan eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.