Hoeveel verdient een skileraar? Salaris skileraar bruto netto

Je ontvangt als skileraar salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als skileraar ongeveer bruto en netto? Dat zijn vragen die we willen beantwoorden in dit artikel. Wij kijken naar het salaris van een skileraar en rekenen dat voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een skileraar?

Een skileraar verdient ongeveer tussen de € 1800 (laag) en € 3200 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als skileraar een netto salaris verdient van tussen de €1680.08 (laag) en € 2499.83 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van veertig uur.

Uurloon skileraar

Het uurloon van een skileraar is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 11.25 (laag) en € 20 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor de skileraar tussen de € 10.08 (laag) en € 15.18 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er flink wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een skileraar. Dit heeft o.a. te maken met de opleiding die jij kan genieten, de werkgever die je kiest en het gebied waarin je aan het werk bent.

Wij hopen dat jij zo antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een skileraar?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een skileraar, of wat voor beroep dan ook, is altijd onderhandelbaar en des te beter je past voor een bezigheid, hoe beter je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe skileraar salaris verhogen?

In veel situaties heb je met wat betreft verdiensten te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar je eigenhandig niet zoveel invloed op hebt naast natuurlijk het volgen van opleidingen en dat soort zaken. Wil jij als skileraar een hoger salaris? Dan kun je tot slot kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als skileraar?” kan jij dan in principe voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf werkt namelijk vragen wat je wilt voor jouw werk. Natuurlijk moet je hiermee wel zeker weten dat je op ieder moment werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris skileraar staat niet vast

De bedragen die wij genoemd hebben in dit artikel zijn slechts een schatting en kunnen (sterk) afwijken als je daadwerkelijk aan het zoeken naar een baan bent. We hopen je in ieder geval een indruk te geven van wat mogelijk is qua het loon.

Het salaris van een skileraar in opleiding kan bijvoorbeeld behoorlijk lager zijn dan het laagste loon dat wij noemden op deze pagina. Voor een ondernemende skileraar met 30 jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan het werk is kan het vele malen hoger uitkomen. Hoe professioneler je bent in jou werk, hoe meer loon jij ook kan vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!


Top boekhoudprogramma's