Hoeveel verdient een spelersmakelaar? Salaris spelersmakelaar bruto netto

Je beurt als spelersmakelaar salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als spelersmakelaar ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vraagstukken die wij willen beantwoorden op deze pagina. We behandelen het salaris van een spelersmakelaar en berekenen dit voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een spelersmakelaar?

Een spelersmakelaar verdient ongeveer tussen de € 1200 (laag) en € 10000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als spelersmakelaar een netto salaris verdient van tussen de €1133 (laag) en € 5758.07 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van 40 uur.

Uurloon spelersmakelaar

Het uurloon van een spelersmakelaar is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 7.5 (laag) en € 62.5 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor een spelersmakelaar tussen de € 7.52 (laag) en € 35.88 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er flink wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een spelersmakelaar. Dit heeft met name te maken met de opleiding die jij kan volgen, de werkgever die je kiest en de regio waarin je aan de bak gaat.

Wij hopen dat jij zo antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een spelersmakelaar?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een spelersmakelaar, of wat voor werk dan ook, is vaak onderhandelbaar en hoe beter jij geschikt bent voor een bezigheid, hoe beter je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe spelersmakelaar salaris verhogen?

In praktisch alle gevallen heb jij met voor verdiensten te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij eigenhandig niet zoveel gezag op hebt behalve uiteraard het volgen van opleidingen en dat soort zaken. Wil je als spelersmakelaar een hoger salaris? Dan kun je ervoor besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als spelersmakelaar?” kan je dan in principe voor jezelf besluiten. Je kan als je voor jezelf aan de slag gaat namelijk in rekening brengen wat je wilt voor je werk. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je altijd werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris spelersmakelaar staat niet vast

De bedragen die wij noemden op deze pagina zijn enkel een schatting en kunnen (flink) verschillen zodra je daadwerkelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een spelersmakelaar in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat wij noemden in deze blog. Voor een zelfstandige spelersmakelaar met dertig jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan de bak is kan het aanzienlijk hoger uitkomen. Hoe kundiger je bent in je werk, hoe meer salaris jij ook kunt afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!