Hoeveel verdient een teamleider callcenter inbound? Salaris teamleider callcenter inbound bruto netto

Je ontvangt als teamleider callcenter inbound salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als teamleider callcenter inbound ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vragen die we willen beantwoorden in dit artikel. We bestuderen het salaris van een teamleider callcenter inbound en berekenen dit voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een teamleider callcenter inbound?

Een teamleider callcenter inbound verdient gemiddeld tussen de € 1900 (laag) en € 2800 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als teamleider callcenter inbound een netto salaris verdient van tussen de €1745.17 (laag) en € 2281.42 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van veertig uren.

Uurloon teamleider callcenter inbound

Het uurloon van een teamleider callcenter inbound is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 11.88 (laag) en € 17.5 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor een teamleider callcenter inbound tussen de € 10.67 (laag) en € 14.17 (hoog). 

Zoals je wel doorhebt zit er flink wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een teamleider callcenter inbound. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de cursussen die je kunt genieten, de werkgever die je kiest en de landstreek waarin je aan de bak gaat.

Wij hopen dat je hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een teamleider callcenter inbound?”. Wat denk je ervan?? Het loon van een teamleider callcenter inbound, of welk beroep dan ook, is meestal onderhandelbaar en hoe beter je geschikt bent voor de baan, hoe hoger je deze onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe teamleider callcenter inbound salaris verhogen?

In de meeste gevallen heb je met het loon te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar jij eigenhandig niet zoveel invloed op hebt behalve natuurlijk het doen van educatie en dat soort aangelegenheden. Wil jij als teamleider callcenter inbound een hoger salaris? Dan kun je tot slot kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als teamleider callcenter inbound?” kan jij dan in principe voor jezelf beantwoorden. Je kan als je voor jezelf werkt namelijk vragen hoeveel je wilt voor jouw diensten. Uiteraard moet je hiermee wel zorgen dat je op ieder moment werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de onderstaande tool je hier goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris teamleider callcenter inbound staat niet vast

De bedragen die wij noemen in dit artikel zijn enkel een indicatie en kunnen (flink) verschillen als je feitelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je wel een beetje een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt wat betreft het loon.

Het salaris van een teamleider callcenter inbound in opleiding kan overigens aanzienlijk lager zijn dan het laagste bedrag dat we schreven in deze blog. Voor een ondernemende teamleider callcenter inbound met 40 jaar ervaring of iemand die alleen aan de bak is kan het vele malen hoger uitkomen. Hoe professioneler jij bent in je carrière, hoe hoger salaris jij ook kan vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.