Hoeveel verdient een technisch accountmanager? Salaris technisch accountmanager bruto netto

Je beurt als technisch accountmanager salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als technisch accountmanager ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vraagstukken welke wij willen verduidelijken op deze pagina. We bestuderen het salaris van een technisch accountmanager en berekenen dit voor je om naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een technisch accountmanager?

Een technisch accountmanager verdient ongeveer tussen de € 1850 (laag) en € 6300 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als technisch accountmanager een netto salaris verdient van tussen de €1715.25 (laag) en € 4040.25 (hoog) per maand uitgegaan van een vijf dagen durende werkweek van veertig uren.

Uurloon technisch accountmanager

Het uurloon van een technisch accountmanager is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 11.56 (laag) en € 39.38 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor een technisch accountmanager tussen de € 10.67 (laag) en € 24.46 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er aardig veel verschil tussen het lage en hoge salaris van een technisch accountmanager. Dit heeft o.a. te maken met de opleidingen die jij kan volgen, de werkgever die je kiest en de landstreek waarin je aan het werk gaat.

We hopen dat jij hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een technisch accountmanager?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een technisch accountmanager, of wat voor werk dan ook, is altijd te onderhandelen en hoe beter jij geschikt bent voor de baan, hoe beter je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe technisch accountmanager salaris verhogen?

In praktisch alle situaties heb jij met wat betreft loon te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar je eigenhandig niet zoveel gezag op hebt naast uiteraard het afronden van opleidingen en dat soort zaken. Wil jij als technisch accountmanager een hoger salaris? Dan kun je ervoor besluiten om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als technisch accountmanager?” kun jij dan in beginsel voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan de bak gaat zo ongeveer in rekening brengen wat je wilt voor je werk. Natuurlijk moet je hiermee wel zorgen dat je iedere keer klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je daar perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris technisch accountmanager staat niet vast

De bedragen die we noemen op deze pagina zijn alleen een schatting en kunnen (sterk) verschillen zodra je feitelijk aan aan het onderhandelen bent. We hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het salaris.

Het salaris van een technisch accountmanager in opleiding kan toch behoorlijk lager zijn dan het laagste salaris dat wij noemden op deze pagina. Voor een ondernemende technisch accountmanager met veertig jaar ervaring of iemand die voor zichzelf aan het werk is kan het aanzienlijk hoger zijn. Hoe kundiger jij bent in jou carrière, hoe meer salaris jij ook kan uit onderhandelen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!


Top boekhoudprogramma's