Hoeveel verdient een technisch onderwijsassistent? Salaris technisch onderwijsassistent bruto netto

Je ontvangt als technisch onderwijsassistent salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als technisch onderwijsassistent ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vragen die wij willen beantwoorden in dit artikel. Wij bestuderen het salaris van een technisch onderwijsassistent en rekenen dit voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een technisch onderwijsassistent?

Een technisch onderwijsassistent verdient ongeveer tussen de € 1507 (laag) en € 2276 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als technisch onderwijsassistent een netto salaris verdient van tussen de €1414.5 (laag) en € 1970.17 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van veertig uren.

Uurloon technisch onderwijsassistent

Het uurloon van een technisch onderwijsassistent is, uitgaande van bovenstaande voorbeeld, tussen de € 9.42 (laag) en € 14.23 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor de technisch onderwijsassistent tussen de € 8.44 (laag) en € 11.86 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er flink wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een technisch onderwijsassistent. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de opleidingen die jij kan genieten, het bedrijf dat je kiest en de landstreek waar je aan de bak bent.

We hopen dat jij zo antwoord hebt op de vraag: “Wat verdient een technisch onderwijsassistent?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een technisch onderwijsassistent, of welk beroep dan ook, is vaak onderhandelbaar en des te beter je geschikt bent voor de klus, hoe beter je de gesprekken kunt inzetten.

Hoe technisch onderwijsassistent salaris verhogen?

In veel situaties heb jij met het salaris te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar je zelf niet zoveel gezag op hebt naast natuurlijk het afronden van onderwijs en dat soort zaken. Wil je als technisch onderwijsassistent een hoger salaris? Dan kun je daarnaast kiezen om voor jezelf aan het werk te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als technisch onderwijsassistent?” kun jij dan in principe voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan de slag gaat zo ongeveer in rekening brengen hoeveel je wilt voor jouw diensten. Uiteraard moet je hiermee wel zorgen dat je iedere keer werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier perfect mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris technisch onderwijsassistent staat niet vast

De bedragen die we schreven op deze pagina zijn slechts een indicatie en kunnen (flink) afwijken wanneer je feitelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je wel een beetje een indruk te geven van wat binnen de mogelijkheden valt qua het loon.

Het salaris van een technisch onderwijsassistent in opleiding kan bijvoorbeeld aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat we schreven in dit artikel. Voor een zelfstandige technisch onderwijsassistent met veertig jaar werkervaring of iemand die alleen aan het werk is kan het veel hoger uitkomen. Hoe kundiger je bent in jou carrière, hoe meer loon jij ook kunt eisen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.