Hoeveel verdient een transportplanner? Salaris transportplanner bruto netto

Je beurt als transportplanner salaris, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als transportplanner ongeveer bruto en netto? Dat zijn vragen die wij willen verduidelijken op deze pagina. We bestuderen het salaris van een transportplanner en rekenen dit voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een transportplanner?

Een transportplanner verdient ongeveer tussen de € 1800 (laag) en € 3500 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als transportplanner een netto salaris verdient van tussen de €1680.08 (laag) en € 2654.08 (hoog) per maand uitgegaan van een vijf dagen durende werkweek van veertig uren.

Uurloon transportplanner

Het uurloon van een transportplanner is, uitgaande van het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 11.25 (laag) en € 21.88 (hoog) bruto. Dat komt neer op een netto uurloon voor de transportplanner tussen de € 10.08 (laag) en € 16.2 (hoog). 

Zoals je wel begrijpt zit er behoorlijk wat marge tussen het lage en hoge salaris van een transportplanner. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de cursussen die jij kunt genieten, het bedrijf dat je kiest en de landstreek waar je aan het werk bent.

We hopen dat je hiermee antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een transportplanner?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een transportplanner, of wat voor beroep dan ook, is vaak onderhandelbaar en des te beter jij past voor een baan, hoe groter je de onderhandelingen kunt inzetten.

Hoe transportplanner salaris verhogen?

In praktisch alle gevallen heb jij met wat betreft salaris te maken met een CAO. Je hoort in schalen waar je zelf praktisch geen invloed op hebt behalve natuurlijk het volgen van opleidingen en dat soort zaken. Wil je als transportplanner een hoger salaris? Dan kun je ervoor kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als transportplanner?” kun je dan in feite voor jezelf invullen. Je kunt als je voor jezelf aan de slag gaat in principe vragen wat je wilt voor je werk. Natuurlijk moet je hiermee wel zorgen dat je op ieder moment klanten hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris transportplanner staat niet vast

De bedragen die wij noemen in dit artikel zijn enkel een inschatting en kunnen (flink) verschillen zodra je werkelijk aan aan het onderhandelen bent. We hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is qua het loon.

Het salaris van een transportplanner in opleiding kan toch aanzienlijk lager uitvallen dan het laagste salaris dat we schreven in deze blog. Voor een ondernemende transportplanner met 30 jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan de bak is kan het vele malen hoger uitkomen. Hoe kundiger je bent in je werk, hoe hoger loon jij ook kunt afdwingen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.

Wat te doen met je geld?

    Investeren met goud - Beleggen in fysiek goud, zilver of platina. Maak kans op een GRATIS gram goud bij aankoop van €100!

    Investeren in bitcoin - Steek je geld in Bitcoin of andere cryptocurrency. Handel de eerste €1000 ZONDER kosten!