Hoeveel verdient een trompetleraar? Salaris trompetleraar bruto netto

Je verkrijgt als trompetleraar salaris, dat mag duidelijk zijn. Maar hoeveel verdien je als trompetleraar ongeveer bruto en netto? Dat zijn de vragen die wij willen beantwoorden in dit artikel. Wij bestuderen het salaris van een trompetleraar en berekenen dit voor je terug naar het uurloon. 

Hoeveel verdient een trompetleraar?

Een trompetleraar verdient bij benadering tussen de € 1000 (laag) en € 4000 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als trompetleraar een netto salaris verdient van tussen de €949.5 (laag) en € 2908.92 (hoog) per maand uitgaande van een werkweek van veertig uren.

Uurloon trompetleraar

Het uurloon van een trompetleraar is, gerekend met bovenstaande voorbeeld, tussen de € 6.25 (laag) en € 25 (hoog) bruto. Dit komt neer op een netto uurloon voor de trompetleraar tussen de € 5.69 (laag) en € 17.73 (hoog). 

Zoals je ziet zit er flink wat verschil tussen het lage en hoge salaris van een trompetleraar. Dit heeft niet op de laatste plaats te maken met de studies die je kunt volgen, de werkgever die je kiest en de regio waarin je aan het werk gaat.

We hopen dat je zo antwoord gevonden hebt op de vraag: “Wat verdient een trompetleraar?”. Kun je daar een goede boterham van halen?? Het loon van een trompetleraar, of wat voor beroep dan ook, is altijd te onderhandelen en des te beter je geschikt bent voor de baan, hoe beter je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe trompetleraar salaris verhogen?

In praktisch alle gevallen heb je met voor salaris te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar jij in eigen persoon weinig invloed op hebt naast natuurlijk het doen van educatie en dat soort dingen. Wil je als trompetleraar een hoger salaris? Dan kun je bovendien kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als trompetleraar?” kan jij dan in beginsel voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf aan de bak gaat namelijk vragen wat je wilt voor je diensten. Natuurlijk moet je desondanks wel zeker weten dat je op ieder moment werk hebt. Wil je voor jezelf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier goed mee ondersteunen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris trompetleraar staat niet vast

De bedragen die we genoemd hebben in dit artikel zijn alleen een schatting en kunnen (flink) afwijken zodra je werkelijk aan aan het onderhandelen bent. We hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat mogelijk is wat betreft het loon.

Het salaris van een trompetleraar in opleiding kan toch behoorlijk lager uitvallen dan het laagste bedrag dat wij noemden in dit artikel. Voor een zelfstandige trompetleraar met veertig jaar ervaring of iemand die zelfstandig aan het werk is kan het veel hoger uitvallen. Hoe beter je bent in je werk, hoe meer loon jij ook kunt vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

.