Hoeveel verdient een vuilnisman? Salaris vuilnisman bruto netto

Je beurt als vuilnisman salaris, dat is vanzelfsprekend. Maar hoeveel verdien je als vuilnisman ongeveer bruto en netto? Dit zijn de vraagstukken welke we willen beantwoorden op deze pagina. We bestuderen het salaris van een vuilnisman en rekenen dat voor je terug naar het uurtarief. 

Hoeveel verdient een vuilnisman?

Een vuilnisman verdient plusminus tussen de € 1900 (laag) en € 2275 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als vuilnisman een netto salaris verdient van tussen de €1745.17 (laag) en € 1969.17 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een vijf dagen durende werkweek van veertig uur.

Uurloon vuilnisman

Het uurloon van een vuilnisman is, gerekend met het bovenstaande voorbeeld, tussen de € 11.88 (laag) en € 14.22 (hoog) bruto. Dat komt uit op een netto uurloon voor de vuilnisman tussen de € 10.67 (laag) en € 11.86 (hoog). 

Zoals je hebt kunnen zien zit er flink veel marge tussen het lage en hoge salaris van een vuilnisman. Dit heeft o.a. te maken met de opleiding die jij kan genieten, het bedrijf dat je kiest en de regio waar je aan de bak gaat.

We hopen dat je hiermee antwoord gekregen hebt op de vraag: “Wat verdient een vuilnisman?”. Wat zeg je ervan?? Het loon van een vuilnisman, of wat voor beroep dan ook, is meestal onderhandelbaar en des te beter jij past voor een bezigheid, hoe hoger je deze gesprekken kunt inzetten.

Hoe vuilnisman salaris verhogen?

In veel situaties heb je met wat betreft verdiensten te maken met een CAO. Je wordt ingedeeld in schalen waar jij in eigen persoon praktisch geen gezag op hebt naast natuurlijk het doen van opleidingen en dat soort zaken. Wil jij als vuilnisman een hoger salaris? Dan kun je ervoor kiezen om voor jezelf aan de slag te gaan. 

De vraag: “Hoeveel verdien je als vuilnisman?” kan jij dan in principe voor jezelf beantwoorden. Je kunt als je voor jezelf werkt namelijk vragen wat je wilt voor jouw werk. Natuurlijk moet je hiermee wel zeker weten dat je iedere keer klanten hebt. Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dan kan de tool hieronder je hier perfect mee helpen.

eboekhouden

Boekhouden hoort ook bij ondernemen. Maak gratis gebruik van e-Boekhouden.nl zodat jouw administratie in orde komt

Salaris vuilnisman staat niet vast

De bedragen die we schreven in dit artikel zijn slechts een indicatie en kunnen (sterk) afwijken als je feitelijk aan het zoeken naar een baan bent. Wij hopen je in ieder geval een beeld te geven van wat binnen de mogelijkheden valt wat betreft het salaris.

Het salaris van een vuilnisman in opleiding kan bijvoorbeeld behoorlijk lager uitvallen dan het laagste loon dat wij schreven in deze blog. Voor een zelfstandige vuilnisman met 40 jaar werkervaring of iemand die zelfstandig aan de bak is kan het veel hoger uitkomen. Hoe beter je bent in je carrière, hoe hoger loon jij ook kan vragen. 

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!


Top boekhoudprogramma's