Een Phoenix website? Phoenix software voor conversie van IMU

Leestijd: 16 minuten

We gaan het op deze pagina hebben over een Phoenix website. Een website beginnen is namelijk een van de leukste manieren om aan je centen te komen. Je ligt op bed, wordt wakker en ziet dat er meer saldo is bijgeschreven in de tijd dat je slaapt! Wie wil dat nou niet? 

Nu alleen de catch, het is makkelijker gezegd dan gedaan zoals je zult begrijpen. Hoe maak je een website, hoe krijg je bezoekers en hoe verkoop je iets aan deze verkopers waar ze écht iets aan hebben? Allemaal ingewikkelde onderwerpen die een studie op zichzelf vereisen. 

Ik ga je in dit artikel meer vertellen over de Phoenix software van IMU die je kan helpen met een aantal van de cruciale onderdelen van online succes. Met een Phoenix site zijn dingen als zoekmachine optimalisatie, techniek en het doen van conversies (sales) voor het grootste gedeelte voor je geautomatiseerd! Heb je interesse in online geld verdienen? Lees dan snel onze Phoenix review!

Wat is een Phoenix website?

Een Phoenix website is een website gemaakt met de Phoenix software van IMU (Internet Marketing Unie). Het is een tool waarmee je een website kunt maken die volledig geoptimaliseerd is voor SEO en het doen van online sales. 

Veel mensen kunnen een website maken met bijvoorbeeld WordPress en om eerlijk te zijn hebben wij een aantal websites hierop draaien. Het probleem met WordPress is alleen dat je goed moet weten wat je doet. Een simpele website maken is heel eenvoudig, maar voor een grote website met duizenden bezoekers per dag kan het heel onoverzichtelijk worden.

Speciale tools, écht goed converterende pagina’s en technische SEO is moeilijk in eigen hand te houden door alle plug-ins die je met WordPress moet gebruiken voor een mooie website. 

Met de Phoenix software krijg je een kant-en-klaar pakket dat je direct kunt gebruiken en waarmee je zonder kennis een zeer converterende website kunt maken waarmee je snel kunt beginnen met het verkopen van je product of dienst.

Begrijp me niet verkeerd, online verkopen maken gaat niet vanzelf. Je zult er hard voor moeten werken en veel voor moeten leren. Met handige tools zoals de Phoenix website software kun je jezelf alleen veel tijd besparen door gebruik te maken van de talloze templates, de goed geïnstalleerde techniek van de website en de instapklare interface. 

Wie heeft de Phoenix software ontwikkeld?

Het is goed om te weten wie achter de software zit waar jij gebruik van gaat maken. In tegenstelling tot een WordPress website waar alle componenten door iemand anders gemaakt worden is dit bij de Phoenix software heel gemakkelijk.

Phoenix imu

Phoenix wordt gemaakt en uitgegeven door:

Phoenix BV

Newtonlaan 281

3484 BH Utrecht

info@phoenixsite.nl

Kvk nummer: 72804688

Dit bedrijf is onderdeel van een groter geheel en grote organisatie, namelijk de IMU (Internet Marketing Unie). Dit bedrijf is in 2010 opgericht door Tonny Loorbach aan de keukentafel en inmiddels heeft Martijn van Tongeren zich ook aangesloten als mede-eigenaar. 

Het bedrijf houdt zich bezig met online concepten. Van het opleiden van de nieuwe generatie online ondernemers tot het maken van software waaronder de Phoenix software. 

Online is het in Nederland een van de toonaangevende bedrijven en je kunt er dus vanuit gaan dat je kwaliteit koopt met Phoenix. De software is gemaakt aan de hand van 10+ jaar online marketing ervaring en dat zie je terug in de producten en features.

Wat zijn de voordelen van een Phoenix website?

Een Phoenix website heeft talloze voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een WordPress (ook wat nadelen, maar daarover vertel ik je straks meer). Deze voordelen zijn om het nog maar eens te herhalen geen garantie dat je binnen een week online rijk wordt. 

De software van Phoenix biedt handvaten die jij kunt gebruiken om jezelf veel tijd en moeite te besparen. Je slaat als het waren maanden tijd over door direct te beginnen met een volledig geoptimaliseerde website! Hieronder behandelen we een aantal van de belangrijkste voordelen waarvan jij direct kunt profiteren.

Scoren in Google (SEO) – SEO tools

Je kunt adverteren tot je een ons weegt, maar niets is zo prettig als gratis bezoekers via een organisch kanaal die over gaan tot een verkoop. Hiervoor is alleen een goede basis voor je website nodig en voor de leek is Phoenix hiervoor zeer geschikt

Bij een WordPress website heb je veel templates die je kunt gebruiken. Het platform is echter open-source wat betekent dat iedereen eraan kan bijdragen. Heel handig omdat er gratis veel plug-ins beschikbaar zijn voor extra functionaliteiten. 

Het probleem hiermee is alleen dat je na verloop van tijd de bomen door het bos niet meer ziet. Iedere plug-in is gemaakt door een andere ontwikkelaar en de code van de website raakt hierdoor heel gemakkelijk ‘in de war’ om het zo maar te noemen en kan zelfs helemaal kapot gaan. Zie het dan nog maar eens op te lossen..

Met de software van Phoenix stap je in op een volledig geoptimaliseerde template met een schone code! Je beschikt over alle functionaliteiten en loopt niet het risico dat je website kapot gaat. Hoe vaak ik geen uren tijd verspeeld heb omdat er ergens op mijn WordPress website iets niet goed stond.

Alleen al in de tijd dat ik zoekende was naar fouten op mijn WordPress website zou ik al een succesvolle online business opgezet kunnen hebben

Yours truly

Welke functies heeft Phoenix voor SEO?

Naast de schone code beschikt een Phoenix website standaard over de belangrijkste functies voor goed scorende content in de zoekmachines. Deze basisfuncties zijn onmisbaar om online verkopen te doen en zitten standaard op iedere Phoenix site. Onder de tabel zal ik een aantal van de belangrijkste functies extra toelichten.

Meta TagsImage croppingSEO instellingen
Geef informatie door aan Google in de titel, afbeeldingen, tussenkoppen etcHet verkleinen van de grootte van de afbeeldingenAltijd de juiste instellingen op de pagina
Schone codeBlogContent kanon
Geen plugins en conflicterende codeEén plek om al je content te delen, volledig geoptimaliseerdEen kennisbank om hard te scoren in de zoekmachines
Interne linksTurbo snippetsSmart content
Link automatisch al je content aan elkaarSnelle informatie achter termen op de paginaGerelateerde artikelen aanbevelen aan bezoekers
SemantiekRich snippetsLocal SEO
Rich markup voor semantische zoektermen in GoogleVerrijk je content met speciale data voor GoogleWord lokaal gevonden in je omgeving
Hosting & SSLMobile SEOAMP
Altijd een veilige verbinding en snelle hostingMobile first en snelle laadtijden op de mobielNog sneller vertoonde content op mobiele telefoons

Image cropping

Naast dat ik zelf talloze websites in beheer heb, doe ik ook veel SEO voor klanten. Een grote ergernis op bijna iedere website zijn de afbeeldingen. Een mooie afbeelding is heel belangrijk, maar bij een grote website kan dit de snelheid behoorlijk verlagen. Dit heeft met de optimalisatie van de afbeeldingen te maken.

Een afbeelding van bijvoorbeeld een gratis stockfoto website zijn vaak grote bestanden en een slecht formaat. Eén of een paar zullen de snelheid van je website niet zoveel doen, maar door meerdere afbeeldingen per week te uploaden van een groot formaat zullen je website enorm vertragen en daarmee je groei in de weg zitten.

Het is een hele kluif om dit achteraf allemaal te regelen. Werk dat je liever niet wil doen. Door de Image Cropping van Phoenix reduceer je automatisch de grootte van je afbeeldingen. Dit is een van de meest onderschatte features naar mijn idee. Onmisbaar voor iedere website!

Content kanon

Als je online wilt verkopen zul je bezoekers naar je website moeten krijgen. Eén van de strategieën die ik hiervoor zelf altijd gebruik en welke zeer goed werkt, is het schrijven van goede content voor de lezer en de zoekmachine. Hoe meer content je schrijft, hoe meer bezoekers je naar je website kunt krijgen.

Zelf vergelijk ik een blog / pagina geoptimaliseerd voor de zoekmachine met een vishengel die je uitgooit. Hoe meer hengels je uitgooit, hoe meer vissen (bezoekers) je kunt vangen.

Het is hiervoor belangrijk dat de techniek op je website goed staat, anders krijgen zoekmachines het moeilijk om jouw content te indexeren. Het content kanon, samen met de interne link en blog functionaliteiten zorgen ervoor dat niets jouw content in de weg staat om richting de nummer 1 positie in Google te gaan.

Rich snippets

Om deze content nog meer kracht bij te zetten kun je gebruikmaken van rich snippets (ook wel featured snippet). Dit is een stukje code dat aangeeft aan Google wat je content precies is. Is het een FAQ, is het een recept of een how to? Door dit in de code aan te geven wordt je beter weergegeven in de zoekmachine en zul je meer bezoekers naar je website trekken.

Als je dit met WordPress moet doen heb je in veel gevallen extra plug-ins nodig om dit te doen. Je weet inmiddels dat veel toevoegingen aan je website de snelheid omlaag brengen. Bovendien kan het best ingewikkeld zijn om dit op de juiste manier te doen en Voor sommigen is dat een reden om het daarom over te slaan en dat is zonde. 

Met Phoenix weet je zeker dat je zoveel mogelijk rich snippets op Google kunt verzamelen. Het is een goede manier om helemaal bovenaan de zoekmachine te komen. Zelf hebben we op hoebeginik.nl talloze rich snippets verzamelt en dit zorgt écht voor veel meer bezoekers! 

Phoenix rich snippet

Mobile SEO

In september 2020 ging Google over op de ‘Mobile First Index’. Dit betekent concreet dat Google voor het indexeren van pagina’s eerst kijkt naar de resultaten voor mobiel en dan pas naar die van de PC. 

Hoe goed is een pagina geoptimaliseerd voor een mobiel? Qua snelheid, past alles op de pagina en valt er geen content over de tekst heen? Dit soort dingen worden nu nog zwaarder beoordeelt en het is daarom heel erg belangrijk dat je website volledig geoptimaliseerd is voor de mobiel.

Helemaal met het maken van eigen pagina’s kan dit best lastig zijn. Op WordPress zijn de meeste thema’s ‘mobile friendly’, maar zodra je zelf gaat knutselen kan alles snel in de soep lopen. Een Phoenix website heet deze functionaliteit automatisch ingebouwd en dat betekent dus dat je geen kijken meer hebt naar het optimaliseren voor verschillende apparaten, onmisbaar voor iedere website.

Phoenix SEO tools ervaringen

Phoenix landingspagina’s

Een landingspagina is de plek waar je bezoekers op terecht komen. Het is dé uitgelezen plek om je verkopen te doen en je bezoekers in te lichten over je product of je dienst. Het is ook dé plek om met kleine verbeteringen veel extra sales te doen. Het is misschien wel een van de belangrijkste én moeilijkste dingen van online verkopen doen.

Op WordPress heb je te maken met een lege pagina of een standaard pagina vanuit een template. Geoptimaliseerd voor het doen van verkopen en het behalen van je doelen is het alleen niet.

Om aan te geven hoe belangrijk het is. De kleur en vorm van een knop kan het verschil betekenen tussen geen sales en veel sales. Weten aan welke knoppen je moet draaien is heel erg lastig en zelfs een vakgebied op zichzelf, CRO oftewel conversion rate optimization.

Een pagina gemaakt met de page builder van Phoenix bevat de tools om effectieve landingspagina’s te maken die converteren aan de hand van de best practices uit de online marketing wereld. Hiervoor hoef je zelf geen onderzoek meer te doen en je kunt het direct toepassen om sales te gaan maken.

Het maken van landingspagina’s met de Phoenix software biedt je de volgende opties:

ConversiegerichtMobile firstSnelle laadtijd
Kant en klare templates die je kunt gebruiken om online sales te makenPerfecte pagina’s voor online en op mobielAltijd een snelle laadtijd voor je bezoekers met goede caching instellingen
SalesOpt-inWebinar
De beste elementen om te verkopenVerzamel emailadressen en laat je lijst groeienHelp virtuele zalen vol met online bezoekers
VideoheaderCall to actionPricing
Voeg een video toe aan de header van je paginaDe juiste knoppen om verkopen te doenTabellen om duidelijk te maken wat je product / dienst kosten
CountdownTestimonialstGoogle maps
Mogelijkheid tot aftellen voor meer urgentie op de paginaLaat zien dat je klanten je product / dienst waarderenLaat de locaties zien op de map
Event agendaPorftolioVideo playlist
Duidelijk overzicht & inschrijvingen voor (online) eventsLaat zien wat je allemaal kuntSpeel je Youtube kanaal af op de daarvoor bedoelde plekken

Conversie gericht

Iedereen kan een landingspagina maken, maar daarmee heb je nog niks verkocht. Je bezoekers sturen naar een conversie (verkoop) en dit doen met de juiste elementen is een van de belangrijkste onderdelen van online succes, maar waar moet je beginnen als je hier nog niet zoveel verstand van hebt?

Een kant-en-klaar template met de juiste elementen, goede knoppen en een duidelijke introductie & opbouw helpt je de best converterende landingspagina’s te schrijven die je helpen naar meer sales. 

Snelheid

Websitesnelheid zoals ik eerder al vertelde in dit artikel is heel belangrijk. Helaas zorgen mooie knoppen, flashy letters en dat soort dingen soms voor een langzamere laadtijd terwijl het wel goed is voor de conversie. Hier de juiste balans in vinden is belangrijk, maar ook lastig.

De volledig geoptimaliseerde pagina’s helpen je om de conversie én snelheid te behouden zodat jij de best mogelijke landingspagina’s hebt om te verkopen.

Op WordPress is dit altijd een moeilijk onderdeel. Zelf een pagina bouwen is lastig genoeg, maar daarbij ook rekening houden met conversie en snelheid maakt het alleen maar lastiger. Een pagina waarmee je binnen enkele minuten klaar bent én welke volledig geoptimaliseerd is voor snelheid en sales van Phoenix is daarom heel erg handig.

Phoenix landingspagina ervaringen

Conversie tools van Phoenix

Met de Phoenix website conversie tools kun je de bezoekers op je super landingspagina’s nog beter laten converteren! Door de juiste meldingen of inschrijfformulieren te tonen op het goede moment kun je het maximale uit je bezoekers halen.

De Phoenix software heeft hiervoor veel handige tools zoals je hieronder kunt zien in het overzicht:

PopupRibbonMagnet
Toon een aanbieding, inschrijformulier of video op het schermEen verticale popup boven of onder het schermEen popup dat meebeweegt met het scherm van je bezoeker
BoomBoxinline CTA2-step CTA
Een grote box midden op het scherm voor extra aandacht voor je boodschapSluit je boodschap in op een paginaLaat je bezoeker zich inschrijven via 2 stappen op een popup
Exit intentCountdownYoutube subscribe
Gaat je bezoeker met de muis naar het kruistje? Toon een boodschapZorg voor urgentie met een aflopende dealLaat je bezoekers zich inschrijven op Youtube kanaal
Timed CTAFlying elementsProgress bar
Laat je bestelknop na een x aantal minuten zienBeweeg elementen zodat je de aandacht van je bezoeker weer paktLaat je bezoeker zien hoe ver hij / zij is op de pagina
Sticky menu CTASticky mobile CTASticky video scroll
Laat het menu meebewegen met de scroll beweging van je klantToon altijd een kleine CTA op de mobiele weergaveEr beweegt altijd een video mee over het scherm

Pop-up

Een van de tools die ik zelf al jaren gebruik om veel online sales te doen is een pop-up. Het is een hele goede manier om je bezoekers een boodschap te tonen waar ze anders misschien overheen zouden lezen.

Een inschrijfformulier voor je nieuwsbrief na 40 seconden als blijkt dat je bezoekers geïnteresseerd zijn in je content. Een affiliate link op een bepaalde pagina die gaat over dat product en ga zo maar door.

In kan niet vaak genoeg benadrukken hoe goed een pop-up werkt. Met WordPress heb je alleen vaak te maken met een daling van je website snelheid. De beste pop-up plug-ins werken heel erg goed, maar botsen meestal met je thema en dat zorgt voor problemen met je vindbaarheid. 

Op een Phoenix site is dit allemaal voor je geregeld. Geen conflicten met de code en volledige vrijheid over de lay-out en boodschap.

Countdown

Urgentie is online en offline een hele goede manier om je bezoekers over te laten gaan tot een aankoop. Bij een tijdelijke aanbieden wordt de bezoeker getriggerd om snel tot een aankoop over te gaan voordat de aanbieding voorbij is en dit werkt heel goed.

Op WordPress is het vervelend om zoiets te maken. Helemaal op de manier waarop je dit met een Phoenix site gemakkelijk kunt doen waar je maar wil.  

Phoenix conversie tools ervaringen

➡️ Zonder gedoe een website maken om veel geld te verdienen? Lees hier alles over een Phoenix website!

Phoenix productlancering

Een productlancering van bijvoorbeeld een e-book of nieuwe cursus is dé manier om hype te krijgen rondom je product en goed te starten met veel sales. Hiervoor is een lanceringspagina nodig met count down, alle features en dat soort dingen.

Een van de functionaliteiten van Phoenix is nou net deze pagina. Gebruik een van de kant en klare templates en hype je bezoekers op voor je producten of diensten. Je kunt ze met een opt-in laten inschrijven op je mailinglijst en ze direct een bericht sturen zodra je product online staat!

Prelaunch content: Maak een customer journey om bezoekers die mogelijk geïnteresseerd zijn in je product op je website te krijgen en te verwijzen naar het nieuwe product dat binnenkort online komt.

Launch templates: Bij een lancering kun je gebruikmaken van de voor gemaakte pagina’s die 100% zeker goed converteren.

Postlaunch triggers: Met een trigger na lancering weet je zeker dat je je sales omhoog ziet schieten!

Wat zijn de nadelen van Phoenix?

We zijn tot nu toe behoorlijk positief geweest over de Phoenix software en dat is zoals je hebt kunnen lezen niet zonder reden. Dat betekent alleen niet dat er geen nadelen aan de software zitten.

Een van de belangrijkste nadelen in mijn ogen is de ‘afhankelijkheid’ van Phoenix. Het is software die je gebruikt van een bedrijf en niet open-source. Dit betekent dat je zelf weinig kunt tweaken aan de functionaliteiten.

Nu zijn er veel functionaliteiten die heel goed werken en is dit geen probleem voor de leek of medium online ondernemer. De ondernemers met veel programmeerkennis zullen dit alleen wat vervelender vinden en daarvoor is wellicht een custom website of WordPress website beter.

Je kunt het wel vergelijken met Apple en Android. Apple werkt heel erg goed, maar als gebruiker kun je verder weinig veranderen aan hoe het werkt. Android werkt ook prima en je hebt meer functionaliteiten. Wél loopt het allemaal iets vaker vast omdat er code van externe apps op werken die soms kunnen conflicteren.

Een ander aandachtspunt zijn de kosten. Ik vertel je zo meer over wat het precies kost om de Phoenix software te gebruiken, maar het is duurder dan WordPress. De functies die je ervoor terug krijgt en vooral het gebruikersgemak en tijdsbesparing wegen voor het overgrote gedeelte van de online ondernemers op tegen de kosten.

Als je zelf veel verstand hebt van websitebouw en online marketing kun je deze kosten besparen door zelf een website te maken in bijvoorbeeld WordPress, al kost dit wel wat meer tijd door het ontbreken van alle handige templates & tools. 

Hoe werkt een Phoenix site?

De volgorde op deze pagina is geen toeval. Op de eerste plaats is het belangrijk dat je website op de goede manier gemaakt is en volledig ingericht is voor SEO. De techniek moet goed staan en de basis van je website zou 100% geoptimaliseerd moeten zijn. Dit later aanpassen is veel lastiger.

Stap twee is het maken van goede landingspagina’s en content om bezoekers naar je website te krijgen en daadwerkelijk iets aan ze te verkopen. De templates die voor je klaar staan helpen je met de juiste opbouw en het overbrengen van de perfecte sales boodschap.

Tot slot is het verbeteren van de conversie de laatste stap voor meer sales. De functies zoals een pop-up, inschrijfformulier en dat soort handige tools helpen je het meeste uit je bezoekers te halen.

Een website bestaat uit een template die je volledig zelf kunt aanpassen naar jouw huisstijl. Je eigen foto’s, je eigen teksten en je eigen producten in een volledig geoptimaliseerd hoesjes

Phoenix website laten maken

Wil je helemaal geen werk hebben van het maken van een website en toch gebruikmaken van de Phoenix website en functies? Dan kun je een Phoenix website laten maken door het team van Phoenix BV. 

Afhankelijk van het werk dat je uit handen wilt laten nemen kan dit al van vanaf €1750 tot €6950 inclusief het schrijven van alle teksten. Hierover kun je meer informatie vinden op deze pagina

Phoenix website ervaringen

Zodra we de Phoenix website ervaringen opzoeken zien we dat deze zeer positief zijn. In Google heeft het een waardering van 4.4/5 sterren wat heel hoog is voor dergelijke software.

Op de Phoenix review pagina vinden we daarnaast nog veel meer beoordelingen terug van klanten die heel enthousiast zijn over het product. Hieronder een greep uit deze beoordelingen:

Nooit gedacht dat ik ooit van wordpress zou afstappen, maar zo blij dat ik de stap gezet heb om over te gaan op Phoenix van Imu. Je kunt wel een mooie site bouwen met andere software, maar aan een mooie site heb je niks. Werkt ie marketingtechnisch ook? Phoenix voorziet daarin. Naast dat de software on point is, is hun klantenservice erg goed geregeld. Persoonlijke aandacht en heel responsive. Ik raad IMU aan iedereen aan, van beginnende ondernemers tot de gevestigde orde. Wist je namelijk dat je met hun Plug and Pay software al heel snel 30% conversieverhoging per sale kan realiseren door hun slimme check out? Het lijkt misschien alsof ik voor ze werk, maar dat is niet zo, gewoon heel enthousiast over dit bedrijf.

Door SalesPassie in contact gekomen met de IMU, Phoenix, Huddle en Plug&Pay. Door de ontzettende gave en interessante “Bouw je Business Challenge in 28 dagen” ben ik zelf met Phoenix (Ultimate) begonnen. Ik wist al dat het bouwen van je website in en met Phoenix, goed te doen is, maar door de laatste challenge, heb ik nog meer geleerd van Tonny, Martijn en team IMU, wat er echt allemaal mogelijk is met je Phoenix website. Ja, het is echt een aanrader voor elke ondernemer om met Phoenix te gaan werken voor je website. Het werkt echt heel intuïtief, snel, makkelijk en doelgericht. En als je er niet uit komt of vragen hebt over een functionaliteit, dan word je echt goed en fijn geholpen. Ga vooral zo door IMU.

Helemaal blij mee! Ik had nog geen eigen website en met Phoenix heb ik zelf een website kunnen maken, met koppelingen en al. Alles geleerd in de 28 dagen challenge en dat was echt top!

Phoenix is echt een topprogramma. Bij eerdere bedrijven heeft de frustratie van het bouwen van een website ervoor gezorgd dat ik mijn ondernemersdroom stop zette. Met Phoenix heb ik helemaal de smaak te pakken. Een absolute aanrader voor iedereen die online een bedrijf wil starten. Ook als je geen ervaring hebt met het bouwen van website. Kom je er zelf niet uit, dan is de klantenservice er voor je om je te helpen.

Phoenix website voorbeelden

Wil je voordat je een website aanschaft de Phoenix website voorbeelden eerst nog even zien? Dan kan dat natuurlijk. Op de website zijn veel voorbeelden terug te vinden van websites gemaakt met de Phoenix software. Een aantal van de Phoenix website voorbeelden zijn:

Prijs Phoenix website

Al deze functionaliteiten en gemak waarmee jij aan je website kunt werken gaan je natuurlijk wat kosten. Iedere website kost geld en bij Phoenix is dat niet anders. Je betaalt voor de functies en hebt de keuzes om dit per jaar of per maand te doen.

Je hebt als eerste de optie om de Phoenix software 14 dagen gratis uit te proberen. Hiermee kun je kijken of de software bij je past en of je alle functies hebt. 

Na deze periode betaal je per maand of per jaar. Voor een Lite pakket betaal je €25 per maand, voor een Premium pakket is dat €59 en voor een Ultimate pakket betaal je €125 per maand.

Ga je gebruikmaken van de software? Dan raad ik je aan om per jaar te betalen. Dit is aanzienlijk goedkoper en als je een website gaat maken doe je dit toch niet voor een paar maanden. Dat zou niet zoveel zin hebben natuurlijk..

Betaal je per jaar dan kost een Lite pakket je €19 per maand, een Premium pakket is dan €49 en voor het Ultimate pakket met alle functies betaal je nog maar €97 per maand.

Zoals ik eerder al vertelde, is dit hoger dan de gemiddelde kosten voor een website. De hoeveelheid functionaliteiten die je krijgt is echter ook veel hoger. Je bespaart met veel tijd doordat de belangrijkste dingen zoals technische optimalisatie al voor je gedaan. Deze besparing vergeten mensen vaak mee te nemen in de prijs.

Al met al een goede investering als je serieus aan de slag wil met online geld verdienen. Nog geen €100 per maand aan kosten is toch niet zoveel voor een goedlopend bedrijf?

Onze Phoenix review

Persoonlijk kijk ik met een blik van een online marketeer naar de functies van de Phoenix software en deze zijn noodzakelijk voor online succes. Het gemak waarmee je goede landingspagina’s kunt maken en de eenvoud waarmee de technische SEO aspecten geoptimaliseerd kunnen worden zijn enorm waardevol.

Persoonlijk weet ik hoe ik websites moet maken omdat ik dit al jaren doe. Voor gevorderde online marketeers en website bouwers is de software daarom misschien wat overbodig gezien de prijs, al kan het ons nog steeds veel tijd besparen!

Voor een leek of medium online ondernemer zijn die paar euro extra geen excuus om de software niet te kopen. Met de Phoenix software maak je altijd makkelijker landingspagina’s die goed converteren zonder hier eerst veel studie in te steken.

Het grote voordeel voor jou als gebruiker van een Phoenix website is dat je website altijd up to date is met de laatste ontwikkelingen van Google. De techniek en SEO-aspecten van een website worden bijgehouden door de heren van Phoenix IMU en zijn daarom altijd het beste van het beste.

Al met al is onze Phoenix review daarom heel positief. Probeer de software 14 dagen gratis uit en begin binnen enkele minuten met het bouwen aan de website waar jij nog jaren geld mee zult verdienen! Wil je meer leren over online marketing? Dan vind je hier het e-book ‘Winnen in Google‘ en in dit e-book ‘De Conversie Code‘ leer je meer over online sales doen.


Top 5 boekhoudprogramma's

  • e-Boekhouden.nl - Voor starters / ZZP & 15 maanden gratis (best getest)
  • Ficsus.nl - Boekhoudpakkeet voor ZZP’ers
  • MoneyMonk - Boekhouden voor Freelancers & zzp-dienstverleners
  • AFAS SB+ - Slim boekhouden & complete oplossing
  • Visma - Makkelijk onlinen boekhouden voor ZZP’ers

.
Kaj & Chris Hoebeginik

De auteurs: Kaj & Chris

Op hoebeginik.nl schrijven we over onze ervaringen met het ondernemen, online marketing (webshops, affiliate marketing & consultancy) en investeren. Kaj de organische kant (SEO) en Chris doet de advertentiekant (SEA). Kunnen wij je helpen? Dan lees je hier meer over SEA uitbesteden en hier meer over SEO uitbesteden. We komen graag met je in contact!

Plaats een reactie

Boekhouden als een PRO 🚀Bespaar tijd & geld en maak het jezelf gemakkelijk!

Boekhouden hoeft niet moeilijk te zijn. Probeer een gratis boekhoudprogramma en bespaar jezelf veel tijd.