Home » Ondernemen » Twinfield boekhouding, REVIEW twinfield boekhouden & kosten

Twinfield boekhouding, REVIEW twinfield boekhouden & kosten

Leestijd: 3 minuten

Twinfield is één van de boekhoudprogramma’s die je kunt gebruiken om de boekhouding te doen. De meesten van ons vinden deze taak niet het leukste, maar het is wel heel belangrijk. Door het goede programma te kiezen kun je het jezelf veel makkelijker maken en bovendien veel geld besparen.

In dit artikel geven we je onze Twinfield review. We gaan in op de Twinfield boekhouding, de handige features die het biedt en de vele koppelingen die je kunt gebruiken om het grootste gedeelte van je administratie te automatiseren. Gebruik jij al Twinfield boekhouding?

Al jarenlang is Twinfield keuze van accountant en boekhoudprofessionals. Twinfield onderscheidt zich door rijke functionaliteiten, events, gebruikersdagen, persoonlijk contact en de ruim 500+ mogelijkheden om andere programma’s te koppelen.

Wat is Twinfield?

Het Twinfield boekhouden pakket is zeer geschikt voor accountants, boekhouders, (zelfstandige) bedrijven en organisaties. Door het programma te gebruiken beschik je over alle standaard functionaliteiten die niet mogen ontbreken in de boekhouden zoals het doen van btw-aangifte, bankkoppelingen en maken en versturen van facturen en dat soort functies.

Twinfield online wordt gemaakt door Wolters Kluwers, een wereldwijde leverancier van informatie en softwareoplossingen. Deze diensten verkopen ze in verschillende markten zoals artsen, juristen, boekhouders, accountants, regelgeving en de financiële wereld.

Het bedrijf bestaat ruim 183 jaar en heeft een grote klantenportfolio opgebouwd waaronder maar liefst 93% van de Fortune 500 bedrijven. We kunnen dus wel aannemen dat de Twinfield software onderdeel is van een zeer betrouwbare partij die precies weet waar de behoeftes liggen van hun klanten in de boekhouding.

Wat kan ik met Twinfield boekhouding?

Twinfield boekhouding is speciaal voor jou ontwikkelt. Het programma beschikt over alle functionaliteiten die je maar nodig kunt hebben voor je online administratie. Hiervoor kun je denken aan het afletteren, een bankkoppeling, jaarafsluiting en Twinfield Analysis. Een totaaloverzicht van de Twinfield functies vind je hieronder:

Twinfield functies
AfletterenAutomatische toewijzing & afletteren in bulk met een totaaloverzicht
BankkoppelingKoppeling met alle bekende banken voor automatische bijwerking van banktransacties
BelastingaangifteMet 1 druk op de knop btw aangifte verzenden, conceptboekingen, aangifte fiscale eenheden & btw aangifte corrigeren
Financiële rapportagesStandaard rapportages (crediteuren, grootboekkaarten, debiteuren) en rappportage op maat (afhankelijk van eigen inzicht in te richten)
JaarafsluitingPeriodieke- en jaarsuppletie aangifte, overzicht maandelijkse afschrijvingen, automatische overboeking btw
KolommenbalansAlles in één functioneel overzicht, meerdere administraties naast elkaar en gemakkelijk boekingen aanpassen
KoppelingenRuim 500 applicaties aan te sluiten op de boekhouding die helpen te automatiseren, voor de tijdsbesparing en voorkomen van fouten
Materiële vaste activaHet enige online boekhoudprorgramma met vaste activa module, rapporteren vanuit drie verschillende regimes
Rekening courantDirect boeken binnen fiscale eenheid, inzicht in gedeelde kosten en tijdswinst door eenvoudig van consolideren boekhouding
Twinfield AnalysisKoppeling met Excel, gebruiksvriendelijk filteren en eenvoudig gegevens presenteren en delen met andere gebruikers

Is er ook een Twinfield app?

Ja, Twinfield heeft verschillende applicaties waarmee je Twinfield online kunt gebruiken. De ‘Wolters Kluwers online’ applicatie, de ‘Twinfield samenwerken klant’ en de ‘Twinfield samenwerken voor accountants’ apps zijn allemaal gratis te downloaden. Lees hier meer over boekhouding apps.

Hoe zit het met de Twinfield support?

De Twinfield helpdesk is dag en nacht bereikbaar voor (technische) ondersteuning over vragen over bijvoorbeeld de functionaliteiten. Online is een Service Portal waar je als gebruiker antwoorden kunt vinden op de meest uiteenlopende vragen. Mocht het hier niet lukken? Dan is helpdesk van Twinfield op de volgende manieren te bereiken:

Service PortalAltijd bereikbaarBezoek Twinfield
Support deskMa t/m vrij 08:00 tot 17:00(033) 467 70 01
Support Desk avanzer aangifteMa t/m vrij 08:00 tot 17:00(033) 467 70 01

Wat zijn de Twinfield kosten?

De Twinfield kosten verschillen afhankelijk van de pakketten die je afsluit. Er wordt bij Wolter Kluwers Twinfield onderscheid gemaakt tussen accountants en bedrijven. Voor beide zijn er passende abonnementen beschikbaar die alle noodzakelijke functionaliteiten bevatten.

De Twinfield abonnementen voor Accountancy variëren tussen de € 0 per maand (start) en de € 61 per maand (accountancyregeling).  Hier meer informatie over Twinfield accountancy.

De Twinfield abonnementen voor bedrijven bestaan uit drie pakketten. Het pakket ‘Extra boekhouden’ is € 46 per maand. Het pakket ‘MKB boekhouden’ is € 65 per maand en het ‘Compleet boekhouden’ pakket is € 96,60 per maand.  Je kunt op deze pagina precies vinden wat het verschil is tussen de verschillende Twinfield pakketten.

Conclusie

Je kunt met Twinfield boekhouding eenvoudig doen door de handige functionaliteiten. Het pakket is veel meer dan alleen facturen boeken en biedt veel handige functionaliteiten voor professionals. Dat in combinatie met het succesvolle moederbedrijf Wolter Kluwers wekt Twinfield online veel vertrouwen op.

Meest recente update: juni 22, 2023 by Kaj

Meer verdienen en beter omgaan met je geld?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste economische nieuws, handige tips voor ondernemers en de beste tools!

Top boekhoudprogramma's
 
Chris & Kaj Hoebeginik

De auteurs: Kaj & Chris

Wij zijn Kaj & Chris en op hoebeginik.nl delen wij onze expertise op het gebied van ondernemerschap en marketing. Na onze studie marketing vervolgden wij onze praktijkstudie in ondernemerschap. Inmiddels jaren later delen wij onze succesverhalen en valkuilen hier zodat jij ervan kunt leren. Lees hier ons verhaal.

Plaats een reactie